Saina General Machinery asosi komiti pamu sikuli na faia

O le fonotaga lona lua a le Komiti Fa'amama Sikuli muamua a Saina General Machinery Industry Association sa faia i Ningbo, Zhejiang Province mai ia Novema 8 i le 10, 2018. Xie Gang, Failautusi Aoao o le Pump Branch o Saina General Machinery Industry Association, Li Shubin, Sui Failautusi aoao ma le inisinia sili, Sun Baoshou, Failautusi Aoao o Ningbo Mechanical Inisinia Sosaiete, Shu Xuedao, dean o le Aoga o Mechanical Inisinia o le Iunivesite o Ningbo, taitai ma sui o le iunite sui o le sikuli pamu Komiti Tomai Faapitoa i le aofaiga atoa 52 tagata na auai i le fonotaga.
O Polofesa Sun Baoshou, Failautusi Aoao o Ningbo Mechanical Engineering Society, na tuuina atu se lauga, ma Xie Gang, Failautusi Aoao o le Pump Branch o Saina-Nantong Association, na ia tuuina atu se lauga taua.Hu Gang, faatonu o le pamu sikuli Komiti Faapitoa ma le pule sili o Tianjin Pump Machinery Group Co., LTD., na faia le Lipoti o Galuega a le Komiti Tomai Faapitoa, lea na aoteleina ai le galuega autu i le tausaga talu ai, auiliili le atinae o le tamaoaiga o le alamanuia pamu sikulima, ma faʻamatalaina le fuafuaga o galuega i le 2019. O le faʻauluuluga o le komiti faʻapitoa o le Failautusi Aoao o Wang Zhanmin na muamua faʻalauiloaina le iunite fou.

Yu Yiquan, pule sili o Shandong Lawrence Fluid Technology Co., LTD., Na faia se lipoti faʻapitoa i luga o le "Atinaʻe alualu i luma ma le faʻaogaina o pamu masaga-screw pito maualuga";
Na faia e Polofesa Liu Zhijie mai le Iunivesite o Dalian Maritime se lipoti faʻapitoa i le Fatigue failure Mechanism and Reliability Optimization Design of screw pump.
O Chen Jie, o se tagata suʻesuʻe o le Paranesi a Ningbo o Saina Ordnance Science Research Institute, na ia faia se lipoti faʻapitoa i luga o le faʻaogaina o le faʻamaʻaina o le tungsten carbide i le faʻamalosia ma le toe faʻaleleia o le sikulima.

Na tuuina mai e Polofesa Yan Di o le Iunivesite o Chongqing se lipoti faʻapitoa i le Suʻesuʻega ma le Faʻaaogaina o Tekonolosi Autu o oloa pamu pamu.O Polofesa Shi Zhijun o le Harbin Engineering University na faia se lipoti faʻapitoa i le Flow Field Pressure Analysis o le tolu-screw Pump.

Na faia e Polofesa Peng Wenfei o le Iunivesite o Ningbo se lipoti faʻapitoa e uiga i le faʻaogaina o tekinolosi faʻaogaina o vaega o le sikuli.

O sui na auai i le fonotaga na atagia ai le tamaoaiga o le fonotaga i lea tausaga ma lea tausaga ma tuuina mai fautuaga aoga mo le atinaʻeina o sui auai.Fa'afetai i le galulue fa'atasi a Sui Tofia uma, ua fa'amae'aina ma le manuia fuafuaga uma na fa'atonuina e lenei fonotaga ma ua ausia ai le manuia tele.


Taimi meli: Ian-30-2023